Corporate website
Corporate website Corporate website

Gebruik je corporate website als krachtige leadgenerator

De corporate website is voor veel bedrijven en instellingen een belangrijk verkoopkanaal geworden. Websites zijn niet langer alleen een etalage, maar kunnen ook een significante bijdrage leveren aan omzet en groei. Li Moon Business helpt je doelen te realiseren met krachtige websites als onderdeel van de sales- of marketingstrategie.

Steeds vaker gebruiken bedrijven hun corporate website om meer sales leads te generen en meer omzet te realiseren. En wat is er dan logischer om voor de website een gespecialiseerde webbouwer te benaderen?
Webbouwers beheersen als geen ander de techniek, maar niet iedere webbouwer beheerst de strategische kennis die nodig is om de ambitie en doelstelling van een bedrijf uit te werken.

Goede corporate website is vaak complex

Een goede corporate website is een uiterst complex platform. Niet alleen de techniek en usability moeten perfect zijn. Voor een optimaal resultaat worden bedrijfsidentiteit, doelstellingen en ambitie vertaald naar de vormgeving van de website. Ook werken we strategieën op het gebied van contentmarketing, online marketing, inbound marketing en marketing automation tot in detail uit. Waar vroeger een webdesigner goed genoeg was om een goede corporate website te bouwen, vergt de realisatie van een website tegenwoordig een multidisciplinaire visie en een groot arsenaal aan specialismen om tot het beste resultaat te komen. Afhankelijk van de vorm en inhoud spelen e-commerce, usability en contentmarketing bijvoorbeeld een grote rol.

Investeren in een goede website

Laten we gewoon eerlijk zijn: een goede corporate website is er de afgelopen jaren niet goedkoper op geworden. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om voor een paar honderd euro in een website te laten optuigen en ook zijn er in de markt klant-en-klare-oplossing waarmee je gratis of voor een kleine abonnementsprijs zelf in een handomdraai een website optuigt.
Dit soort platforms zijn een goede ontwikkeling voor start-ups en ZZP-ers voor wie online presence belangrijker is dan acquisitiekracht, maar deze zijn niet geschikt voor middelgrote en grote ondernemingen met een serieuze groeidoelstelling.
In nagenoeg alle sectoren is de concurrentie om op de eerste pagina van de zoekresultaten in Google moordend. En wie daar niet staat, doet niet mee. Wij zien een investering in een goede, krachtige corporate website als leadgenerator dan ook als een investering in omzetkansen en groei.

Ook verder groeien met een krachtige corporate website? Neem contact dan contact met ons op. Wij zetten onze kennis graag voor je in.