Animatiefilms laten maken
Animatiefilms laten maken Animatiefilms laten maken

Animatievideo is uitlegfilm bij uitstek

Een animatiefilm laten maken? Met een animatiefilmpje presenteer je in een paar minuten waar je normaal gesproken (veel) te veel woorden nodig hebt. In de studio van Li Moon werken specialisten aan animaties en infographics die jouw informatie optimaal presenteren.

Animatie is uitstekend uitlegmedium

Animatie is het uitlegmedium bij uitstek. Saaie, feitelijke informatie wordt leuk en levendig door de getekende beelden, beweging en een vleugje humor. Complexe informatie wordt helder en overzichtelijk door de infographics en combinatiemogelijkheden van tekst, beeld en geluid. Een animatie is om die reden een ideaal middel om informatie effectief over te brengen.

Wanneer laat je een animatie maken?

  • Animaties kun je voor allerlei doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Om je product of dienst aantrekkelijk te presenteren of uit te leggen
  • Om ingewikkelde processen of complexe materie inzichtelijk te maken
  • Om de highlights van je jaarverslag helder en duidelijk te presenteren
  • Een visie of beleidsplan kort en bondig communiceren

Zo maken we samen de beste animatie

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met de klant bepalen van de inhoudelijke boodschap van de animatie. Een animatie laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken de klant in iedere fase van het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een vaste prijs de gewenste kwaliteit en het behalen van deadlines garanderen.

Het proces van A tot Z

Na een inhoudelijke sessie met de klant maken we een uitgebreide informatie analyse welke de basis vormt voor de voiceover-tekst en het storyboard van de animatie. Aan de hand van het storyboard laten we de voice-overtekst inspreken. Het ritme van de animatiefilm ligt nu vast. We kunnen beginnen met het verder uitwerken van de gekozen stijl en het visueel ontwerp. Nadat we het visueel ontwerp hebben uitgewerkt en gepresenteerd, worden alle illustraties geanimeerd en voegen we het sounddesign en de finishing touch aan de animatie toe.

Een animatievideo is altijd:

  • Maatwerk
  • Voorzien van de juiste tone-of-voice voor je doelgroep
  • Voor een vaste, vooraf geoffreerde prijs dus geen extra kosten achteraf
  • Bedacht en uitgewerkt door ervaren professionals

Ook een animatiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.