Infographic design
Infographic design Infographic design

Presenteer je big data in infographics

Teksten worden korter, boodschappen steeds grafischer. Hoe presenteer je data-analyses op een wijze die voor iedereen in oogopslag duidelijk is? Li Moon Business ontwerpt infographics die jouw verhaal vertellen.

Steeds meer bedrijven worstelen met big data. Hoe maak je die berg aan informatie inzichtelijker? Welke verhalen drijven uiteindelijk boven? En hoe haal je uit een brei aan informatie net die data zodat het verhaal duidelijk wordt? Infographics helpen je complexe informatie overzichtelijk te presenteren.

Zo maak je big data inzichtelijk

We denken als mensen vooral in beelden, zo leren we van John Verhoeven, oud-hoofdredacteur van Onze Wereld en groot voorvechter van visual storytelling. We begrijpen de boel beter als we er een plaatje bij hebben. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. We zien iets en dat vertalen we als de wiedeweerga in informatie waar we iets mee kunnen. En beter onthouden.
Als je dat weet, zul je je ook realiseren dat we meer moeten doen met plaatjes en minder met tekst. Er was dan een tijd dat plaatjes ter verduidelijking dienden van heel veel tekst, maar die tijd is echt voorbij. Tegenwoordig is het bijna andersom. Eerst het plaatje en dan pas de tekst.

Infographics helpen ontvanger ordenen

Maak je gebruik van infographics – handig voor interne publicaties – dan volstaan die vaak al zonder tekst erbij te plaatsen. Een goede infographic helpt de ontvanger bij het sneller en beter begrijpen van meer ingewikkelde zaken.
Li Moon Business staat je graag bij in het creëren van geschikte infographics voor jouw bedrijf.


PWN Infographics

Li Moon | infographics  Li Moon | infographics  Li Moon | infographics

Mail ons nu vrijblijvend je data, dan vertellen wij graag wat we voor je kunnen betekenen en hoe we deze kunnen omzetten in een vlijmscherpe infographic.

Infographic Het Goed