Detailresult Groep
Detailresult Groep Detailresult Groep

Interne opleidingen en employer branding

Detailresult Groep is de koepelorganisatie van de supermarktketens Dirk en Dekamarkt. Sinds 2012 werken we voor de HRM-afdeling van de Detailresult, aan verschillende campagnes voor deze organisatie, waar 12 duizend mensen werken.

Li Moon werkte sinds de oprichting in 2003 al voor verschillende Dirk van den Broek Bedrijven. Naast de supermarktketen Dirk, werkten we ook voor D-Reizen, Dirx Drogist, slijterijketen DirckIII en D-Winkels.
In 2008 na de fusie van de supermarktketens Dirk en Dekamarkt, ontstond de overkoepelende organisatie Detailresult Groep. Vier jaar later werd Li Moon gevraagd om HRM te ondersteunen met employer branding en een interne campagne.

Detail result groep

Lichtvoetige toon en fun-factor

De kracht van Li Moon is het vertalen van beleid naar menselijke communicatie. Managers kunnen regels bedenken en doelstellingen, de medewerkers moeten ze uitvoeren of realiseren. Draagvlak is dan ontzettend belangrijk.
In campagnes van Li Moon krijgen medewerkers vaak een hoofdrol als ambassadeur. Zo creƫren we draagvlak onder medewerkers. Daarnaast zorgen we altijd voor een lichtvoetige toon en fun-factor.
Bij Detailresult Groep ondersteunen we de HRM-afdeling met door ons ontworpen opleidingstrajecten (e-learnings). Ook verzorgen we de interne klantvriendelijkheids- en motivatiecampagnes en employer branding.