IDorganics
IDorganics IDorganics

Nieuwe merkconcepten en
e-commercestrategie

IDorganics is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de levering van biologisch geteelde groothandelspartijen noten, zaden en zuidvruchten. Het bedrijf levert aan alle (grote) retailers en groothandels in Nederland.

De oprichters van IDorganics zijn idealisten, dat proef je aan alles. De sfeer is gemoedelijk, alles draait om producten en biologische topkwaliteit. En hun eigen mensen – naast hun personeelsbestand werken bij IDorganics ook een groot aantal werknemers die via het bedrijf een tweede kans op de arbeidsmarkt krijgen.
IDorganics groeide de afgelopen jaren uit tot een van de belangrijkste spelers in de Nederlandse markt. Het bedrijf groeide de afgelopen jaren flink en wat betreft marketing wil de product graag naar de next level. Vandaar dat het bedrijf afgelopen najaar Li Moon belde.

Nieuwe merken

Voor IDorganics ontwikkelen we de vernieuwde merkconcepten voor een aantal eigen merken. Dit najaar lanceert het bedrijf in samenwerking met Albert Heijn een nieuw merk dat door Li Moon is ontwikkeld en ontworpen. Daarnaast begeleidt Li Moon IDorganics bij het opzetten, optuigen en inrichten van een e-commercestrategie. Bij IDorganics gaan idealisme en ambitie hand in hand en daar houden wij wel van bij Li Moon.