Ons pop-up marketingteam op jouw hoofdkantoor

Met een pop-up marketingteam voeg je (tijdelijk) extra slagkracht toe

Het begon als een experiment. Drie jaar later zijn onze professionals een veel geboekte dienst. Regelmatig verhuist een marketing team van Li Moon tijdelijk van werkplek. Heb je tijdelijk behoefte aan extra slagkracht op je marketingafdeling? Onze professionals ondersteunen je graag.
Een retailer zat met de handen in het haar. Een ingelaste marketingactie, dat kon de eigen marketingafdeling er nou net niet bij hebben. Of wij een oplossing wisten? Druk maakt alles vloeibaar. We maakten twee professionals vrij. Enthousiast pakten zij hun iMac en Wacomtablet in en daar gingen ze.
Twee weken later waren ze terug. Vol enthousiaste verhalen. Even andere collega’s, mooie opdracht succesvol afgerond en uitgezwaaid door een tevreden klant. “Moesten we vaker doen!”

Tijdelijk marketingteam helpt je de schil flexibel te houden

En dat deden we dan ook maar. Onze professionals gingen aan de slag op het hoofdkantoor van BP Nederland en bij waterleidingbedrijf PWN.
Bij slijterijketen DirckIII in Alphen aan de Rijn beviel het zo goed, dat de tijdelijke studio al snel een permanent karakter kreeg. Onze professionals reisden af naar het hoge noorden om bij Op=Op Voordeelshop de actiefolders op te maken, zodat de snelgroeiende retailer de kans kreeg in alle rust zelf een studio op te zetten. Bij ons kun je terecht voor extra handen als het gaat om vormgevers, art-directors, copywriters, strategen en online-specialisten.

Eigen studio met vaste of flexibele bezetting

Wij richten ons met onze uitleendienst vooral op mediabedrijven, retailers en bedrijven met een tijdelijke behoefte aan extra slagkracht, want we zien onze mensen graag terug naar Haarlem komen.
Heb je net als het management van DirckIII behoefte aan een meer permanente studio-oplossing op je hoofdkantoor, maar wil je de schil van je bedrijf zo flexibel mogelijk houden? Ook dan helpen we je graag. We zetten dan een studio voor je op, werven de specialisten die je wenst en nemen ze in dienst, zodat je als opdrachtgever geen enkel risico loopt. Je kunt zelfs aangeven of een vaste of flexibele bezetting je voorkeur heeft.

Waarom tijdelijk een marketingteam bij jouw op de werkvloer?

Wat is nu eigenlijk je voordeel als opdrachtgever? We vroegen het een ervaringsdeskundige. “De voordelen zijn legio,” zegt Jeroen Besters, algemeen manager bij DirckIII. “Wij zien met name een enorme efficiencyslag. Doordat we de creatieven gewoon in huis hebben, zijn de lijnen veel korter. Geen ellenlange briefings meer per mail of telefoon. Onze mensen overleggen rechtstreeks met de creatieven. Dat scheelt enorm in doorlooptijd, slagvaardigheid en de uren per opdracht.”
En tijdswinst betekent lagere kosten. Op projecten die we met een team op locatie uitvoeren, zien we gemiddeld een efficiency-voordeel van 30 procent. “Maar het allerbelangrijkste voordeel is dat je leuke enthousiaste creatieve medewerkers toevoegt aan je team,” zegt Jeroen Besters van DirckIII. “Daar wordt je eigen team ook alleen maar beter van. En de creatieven krijgen meer mee van de cultuur van je bedrijf, voelen zich meer betrokken en begrijpen de formule beter. Dat zie je terug in het eindresultaat.”

Ook tijdelijk een professional of marketing team aan je afdeling toevoegen? Onze mensen gaan graag voor je aan de slag. Vertel ons je behoefte, dan werken wij graag vrijblijvend een voorstel voor je uit.